Navigatie

Wat zijn fatburners:
Een fatburner heeft invloed op het metabolisme en de energie die je ervaart gedurende de dag. Fatburners verhogen de verbranding door je metabolisme (stofwisseling) een boost te geven. Als gevolg van de verschillende stoffen in een fatburner ervaren veel mensen een verminderd hongergevoel waardoor ze sneller afvallen.
Fatburners geven je net dat zetje in de rug in de strijd met afvallen. In sommige fatburners zitten stoffen die voorkomen dat je lichaam vetten opneemt.
Het idee achter een Fatburner is dat het stoffen bevat die je metabolisme verhogen en je meer energie geven. Producten die aan de middeltjes toegevoegd worden en dit effect veroorzaken zijn bijvoorbeeld: het aminozuur L-carnitine, Ginger, Rode peper, Forskolin, Groene thee, Guarana, Synefrine, Cafeïne en Kaneel. Cafeïne zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en minder eet. Cafeïne helpt bij de vetverbranding en geeft je lichaam net dat beetje extra energie. In sommige gevallen kan je lichaam gewend raken aan het gebruik van fatburners waardoor de werkzaamheid wat afneemt. Wij raden in dat geval aan een moment van pauze in te lassen van enkele weken nadat je fatburner op is.

Werkzaamheid fatburners:
Een fatburner werkt alleen als je ook minder gaat eten en meer gaat bewegen. Een fatburner is dus geen wondermiddeltje waarmee je ineens veel kilo´s kwijtraakt. Gewicht verlies je door duurzame leefstijlverandering. Dit betekent een gezonder voedingspatroon en meer beweging en sport. Een fatburner kan je net dat extra duwtje in de rug geven.

Werkzaamheid Aminozuren o.a. L-Carnitine:
Er is onderzoek dat aantoont dat niet-essentiele aminozuren mensen kunnen helpen die willen afvallen. Het doel van het Aminozuur Carnitine is het omzetten van vetzuren naar cellen voor verbranding. Wanneer het metabolisme van het lichaam vetzuren begint aan te maken, krijgen de hersenen en het lichaam een signaal van energie. Deze energie geeft het lichaam een impuls om vet te verbranden. Een combinatie van een Carnitine supplement met een fatburner werkt samen met een gezonder voedingspatroon en sport weer net iets beter!

Zijn fatburners veilig:
Let goed op welke fatburner je koopt. Wij van Muscle-Food verkopen alleen afslankmiddelen die vrij zijn van verboden stoffen. Een voorbeeld hier van is Ephedra wat vroeger in de stackers zat. Deze stof werkte goed want je kreeg er een energieboost van en remde je hongergevoel. Ephedra is verboden omdat je een verhoogd risico loopt op hartritmestoornissen en andere bijwerkingen.

JYM SUPPLEMENT SCIENCE

PRE JYM
Top PWO uit de USA!
Nu exclusief bij ons te koop!
Verkrijgbaar in smaak:
+ Strawberry/Kiwi

Nu: €39,90

CELLUCOR C4 ULTIMATE

CELLUCOR C4 ULTIMATE
Top PWO uit de USA!
De nieuwste C4 PWO
van Cellucor!
Verkrijgbaar in smaak:
+ Orange/Mango

Van €34,95 voor €29,90 !

5% NUTRITION ALL DAY YOU MAY

5% NUTRITION
All day you may

Overheerlijke en van
zeer goede kwaliteit
BCAA 10:1:1 ratio !
+ Blue Raspberry

Nu €34,90

 

© 2016 - 2018 Muscle-Food | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel